2befit
HYROX
coaching

"Train voor HYROX, train voor RESULTAAT!"

De 2BeFit HYROX Training is ontwikkeld om jou richting en focus te geven aan je functionele training. Of je nu een enthousiaste hardloper bent, een competitieve Crossfit-sporter, fitnesswedstrijden zoals HYROX zullen je prestaties en algehele gezondheid verbeteren. Ben jij er klaar voor om jouw PR te verpletteren?

Bij HYROX kun je rekenen op een combinatie van acht zorgvuldig geselecteerde functionele bewegingsoefeningen en hardloopsegmenten, die elk onderdeel van je lichaam trainen en al je energiesystemen uitdagen. Ondanks dat de HYROX-races consistent dezelfde oefeningen bevatten, biedt onze 2BeFit HYROX trainingsmethodologie een verscheidenheid aan gepersonaliseerde oefeningen om je optimaal voor te bereiden op jouw HYROX-event. Dit zorgt voor een afwisselende, dynamische en veilige trainingsroutine.


En laten we de lifestyle coaches niet vergeten, die je ondersteunen bij het creëren van een gebalanceerde levensstijl die verder gaat dan alleen voeding en training. Onze lifestyle coaches zijn experts in het helpen ontwikkelen van gezonde gewoonten, stressmanagement en het vinden van balans in je dagelijks leven.


Wil je je fitness naar een hoger niveau tillen en je klaarstomen voor een HYROX-race? Meld je dan nu aan voor de HYROX training bij 2BeFit Lifestyle Gym en ervaar de transformatie zelf!

Wat ons echt onderscheidt, is onze rijke geschiedenis van succesverhalen. Met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen zoals jij, hebben we bewezen resultaten behaald die verder gaan dan verwachtingen.


Kies voor 2Befit en kies voor de ultieme combinatie van expertise, toewijding en bewezen succes. Samen smeden we een pad naar een gezondere levensstijl en een fittere jij. Waar wacht je nog op? De reis begint hier en nu!

KIES JOUW TRAJECT

HYROX COACHING 12 weken

€100,-

per 4 weken

 • Uitgebreide Persoonlijke intake (Eenmalig €65,-)
 • Persoonlijke Begeleiding
 • Evaluatie moment na elke 4 weken
 • Gezondere Leefstijl
 • Meer Focus in je dagelijks leven
 • 1 x per twee weken een check in
 • De beste versie van jezelf!
 • Optioneel
  Wekelijks coaching gesprek van 30 minuten (+€75,- p/m)

uitgebreide HYROX personal training en uitleg bij 2befit gym 
Let op! Dit is in combinatie met een HYROX COACHING pakket

+ €65,00

per 4 weken

 • 1x uitleg training in de 2BeFit Gym

2x HYROX training bij 2befit gym
Let op! Dit is in combinatie met een 

HYROX COACHING pakket

+ €125,00

per 4 weken

 • 2x per 4 weken training in de 2BeFit Gym

Twijfel je wat bij jou past of weet je niet welk traject jij moet kiezen?
Vul de vragenlijst in en wij komen zo snel mogelijk met advies!

Roy koenders

Fitz Scharbaai

kay van huet

VRAGENLIJST

Heb je nou echt geen idee welk traject het beste bij jou past om je doelstellingen te bereiken? We helpen je graag verder!
Vul het formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zsm contact met je op om je te kunnen adviseren in je traject keuze!

Wil je eens kennismaken met 2BEFIT LIFESTYLE?


Kom gerust eens langs in onze gym!

Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.
Je kan uiteraard ook een vriend of vriendin meenemen.