BOKSZAK TRAINING

 BOKSZAKTRAINING
De Bokszaktraining is een training waarbij de focus op het beheersen van (kick)bokstechnieken ligt. Tijdens de les wordt er extra aandacht aan het correct uitvoeren van de verschillende bokscombinaties en de lichaamshouding besteed.


BOOTY BOXING
Tijdens deze training worden de billen extra geprikkeld. Verschillende bokscombinaties worden op de bokszak, in combinatie met wisselende oefeningen voor de billen en benen, uitgevoerd. Gedurende deze efficiënte workout wordt er werkelijk geen spiergroep overgeslagen. Een intense trainingssessie waarbij zowel het trainen van de billen als benen met het actief verbranden van vet wordt gecombineerd. Gegarandeerd resultaat!


HIGH POWER BOKSZAKTRAINING

Tijdens de High Power Bokszaktraining gaan we op de lekkerste beats, die live door onze huis DJ worden gedraaid, volledig los. Voorzien van bokshandschoenen maak je boks-combo’s en danspasjes zijn daarbij, wanneer je nog voldoende energie hebt, toegestaan! Check de agenda en schrijf je in voor deze unieke training, want vol = vol!

  • Bokshandschoenen nodig? Geen probleem! Er zijn altijd binnenhandschoenen, bandages en bokshandschoenen te koop en te huur.

We zijn open!

Wil jij een proefles? Boek nu je Tryout voor een van de groepslessen.

Wil je eens kennismaken met 2BEFIT LIFESTYLE?


Kom gerust eens langs in onze gym!

Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.
Je kan uiteraard ook een vriend of vriendin meenemen.