Ontdek de Ultieme Fitnessuitdaging met HYROX bij 2Befit Gym!

Ben je klaar om je grenzen te verleggen en deel uit te maken van de nieuwste fitnesssensatie? 2Befit Gym introduceert HYROX, dé workout die kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen combineert in één explosieve trainingssessie.

DE INTERNATIONALE FITNESS RACE VOOR EVERYBODY!

Waarom meedoen?

resultaten

Voor meetbare resultaten die jouw ware kracht en uithoudingsvermogen laten zien!

Unieke Mix

HYROX is een perfecte mix van cardio- en krachttraining, ontworpen voor alle fitnessniveaus. 

gemeenschap

Sluit je aan bij een motiverende community die je elke stap van de weg ondersteunt.

Let op! De plaatsen zijn beperkt. Claim jouw plek vandaag nog.

GOED bezig!!

Je hebt de eerste stap gezet naar de fitness challenge van je leven!!!

exclusieve actie

Meld je nu aan voor HYROX bij 2Befit Gym en ontvang niet alleen 10% korting op je eerste 3 maanden lidmaatschap, maar ook een GRATIS persoonlijke introductiesessie om je start bij HYROX vlekkeloos te laten verlopen. Plus, de eerste 20 aanmeldingen krijgen een stijlvol 2Befit Gym welkomstpakket! 


En dat is nog niet alles: de eerste 20 inschrijvingen maken ook kans op een GRATIS HYROX Race ticket voor een onvergetelijke race ervaring in Nederland. Een unieke kans om je krachten te meten met anderen en de ultieme HYROX ervaring te beleven! 


Speciale Bonus: 2Befit Gym organiseert binnenkort een eigen, unieke officiële HYROX race! Als lid kun je hieraan GRATIS deelnemen. Dit is jouw kans om deel te nemen aan een exclusief evenement, je skills te tonen en onvergetelijke herinneringen te maken en als klap op de vuurpijl ontvangt de winnaar van deze race een exclusieve 2Befit HYROX T-shirt. 

Wacht niet langer. Verleg je grenzen, maak nieuwe vrienden en word de fitste versie van jezelf bij 2Befit Gym. Jouw HYROX avontuur begint hier! 


Aanbod geldig tot 01 MEI 2024

Mis deze kans niet en sluit je vandaag nog aan bij onze community! 

De hyrox race

De Hyrox is een race die fitness-oefeningen combineert met hardlopen. De race bestaat uit acht keer 1 kilometer lopen. Tussen elke kilometer volgt een 1 workout.

Wil jij 1 0p 1 training of werk jij liever in groepsverband? Bij 2befit Gym is het allemaal mogelijk. 

personal hyrox training

De 1 op 1 trainingen raden wij aan iedereen aan om mee te starten als je nog geen ervaring hebt of je techniek wilt verbeteren. Tijdens een 1 op 1 training gaan we kennis maken met het concept en maakt jouw persoonlijke coach een schema die jouw optimaal voorbereid. Tijdens de training wordt er veel aandacht besteed aan de technieken en eisen die horen bij een oefeningen. Een personal training kan op een met jouw coach afgestemd moment worden ingepland.

hyrox groepslessen

Tijdens de groep lessen met maximaal 10 personen werk je een workout af die wordt gemaakt door een van onze coaches. Tijdens de groep lessen werk je elke week opbouwend naar het evenement toe. De Hyrox groepslessen vinden plaats om maandag avond en zaterdag ochtend.

Wil jij je aanmelden voor een proeftraining?

starten met hyrox

HYROX is toegankelijk voor iedereen en bestaat ongeacht het fitnessniveau uit 4 verschillende race divisies:


Open 

Zet in deze divisie je eerste HYROX persoonlijk record. Een uitdagende maar zeker haalbare race voor ieder individu.


Pro 

Voor de ervaren racer waarbij er zwaardere gewichten gehanteerd worden.


Doubles 

Zoek een partner en ga de uitdaging aan als een paar. Je rent allebei de 8 km, maar verdeeld de functionele oefeningen onder elkaar.


Relay 

Kom samen met jouw unieke viertal naar HYROX, bestaande uit vrienden, familie of collega’s, en race de estafette waarbij elk lid van het team 2 keer 1 km rent en 2 functionele oefeningen doet.

2BEFIT LIFESTYLE social

2BEFIT LIFESTYLE REVIEWS